sobota 14. februára 2015

Lujzin návod ako prežiť Valentín aka singles rulez

Okenný úvod


Ono veľmi vhodné by bolo sem capnúť video na Beyoncin šláger "Single ladies", ale aj tá to tam o pár sekúnd zabije dovetkom "...put a ring on it". Čiže preto tu nie je ten link, nájdi si keď veľmi chceš. 

Hejtu na hešteg Valentín už bolo asi dosť tento týždeň, mne osobne je úplne jedno že je dnes 14teho, narodky som už tento mesiac mala a to sa počíta. Teda, v tomto veku už bohvie. Keď budem mať dnes z niečoho depku tak z toho, koľko mám rokov a koľko vodky nemôžem vypiť, nie z červených ruží a Milka čokosrdiečok. Veď ja nepohrdnem žiadnym kvietím, ale kto už by sa len unúval.
Témou dnešného dňa je, ako ho prežiť. Nie že len prežiť, ale prežiť ho veselo, v kľude a tak. Možnos tí sa nám (Hesso Jašterák copyright) skýta hneď niekoľko. Vynechajme tie drahé ako ísť lyžovať či nakupovať, šport a pochôdzka po Auparku ešte nikomu neprospeli. Iba ak duševne, ale my židia šetrní pôjdeme skôr nejakými obmedzenejšími chodníčkami. Vyvetrať sa ísť von môžeš, smeti za teba nikto, a už vôbec nie spolubývajúca, nevynesie. Aj uprac trochu, bude ti to (možno) treba. Takže možnosti ako stráviť single Valentína sú viaceré, ja ponúkam návod. Svoj:


Ako sa dostať z okna na Valentína


- vylihovať do obeda v posteli, konzumovať vločky s mliekom, písať blog, čítať časopisy, pozerať Eurosport (ak si nekultúrna tak sa práve čuduješ) a očakávať, čo nové prinesie demotivácia a potom sa na tom udrbávať 10 minút http://www.demotivacia.com/valentinsky-special/

 - zavolať manke, lebo jej monológ o tom, prečo si sa rozišla s bývalým, to bol taký dobrý chlapec, a už si nikdy nikoho nenájdeš, ťa nakopne k tomu, aby si strávila tento deň nejakým hype-om

- lustrovať internety a hľadať kam pôjdeš večer za zábavou - najlepšie, vyber si nejaký klub, kam chodí veľa ľudí. V pohodke tam môžeš prísť aj sama, zatancuješ si v tlačenke v basementne, s niekým pokecáš, na to dám krk a keď sa ťa bude pýtať, s kým tu si, povieš, že s kamoškami. Je to priam nedokázateľné medzi toľkými ľuďmi

- spojiť sa s iným single človekom, ktorý chápe iba to, že je sobota. A to sa chodí von, na párty, nie do reštiky, preboha už vôbec do Cylindra, tam môžeš ísť oslavovať svoje osemnáste výročie so ženou a pri svetle sviečok a jeleňom ragú už osemnásty rok zatĺkať že nie, nie, nie ja som s ňou/s ním nespal/a. Veselá predstava.

- nutne zvoliť outfit, vieš koľko single ľudí sa bude dnes do nemoty opíjať tak isto ako ty? A matkinovské hlášky typu po polnoci sa už nič dobré nestane, neber do úvahy. Inak, fakt. Čo je to za totálny nezmysel? Veď na každom dobrom žúre hrá najlepší DJ medzi 00.00 a 1.30. 

- pri plnení plánu na 120% by mohlo byť takých 15-16 hodín CET, najvyšší čas sa obzrieť za nejakým malým nákupom v Samoške, z ktorého si dovezieš len pitie, lebo jedlo si ideš objednať. Nebudeš hádam variť, kde sme. A tousty každý deň nie sú plnohodnotná výživná strava. Obmena typu Emental a Kriváň sa neráta. No a vypi, čo vypiješ, ale nie teraz, až po jedle.

- okolo tej 18tej, medzičasom daj oprať, zajtra budeš rozbitá a nebude sa ti chcieť, si zavolaj donášku, ja neviem čo ti chutí. Ale pizzové forneti neroznášajú fyi. Ja by som šla do nejakých thajských rezančekov. Ak pánboh dá, okolo 19.30 by si mohla začať konzumovať svoje vyvolené jedlo. Nemusíš sa unúvať ho prehnať cez valencia filter a dať na instagram, iba ti to vychladne a aj tak to nikoho nezaujíma. Taak a jasné, môžeš začať degustovať i ten alkohol. (ak čakáš parťáka, tak mu čosi nechaj, nie z jedla, ale drink myslím. a slušne, nieže celú fľašu stiahneš, lebo potom NIČ NEBUDE)



- o 22hej, keď už si tak akurát v náladičke, z jutjubu peckuješ vhodnú hudbu (tu sa zastavím, lebo Sade, Banks, Jessie Ware sa nehodia, motivuj sa dramáčom, alebo ešte lepšie taký neurohop) pri lakovaní nechtov prichádza chvíľa, kedy treba založiť kapurkovú

- o 23 sa zberáš, klikáš Hopin alebo keď máš ešte chvíľu navyše, vyvolávaš taxíky, ale to už kto by robil, keď netreba

- o 23.30 pristávaš v meste a smeruješ do klubu, ktorý si si vyčekovala po internetoch. Vravela som - je tam milostivé prítmie, veľa osôb, ty si vycerená, lebo pravda fľašu si načala a hor sa do víru tanca.

Úspešný večer je zaručený, ak si splnila všetko, čo som ti tu vykladala, a teda si celý deň nerevala do vankúša, statočne si sa najedla a nezmontovala ešte pred príchodom do klubu. Frajera si tu síce nenájdeš, ale one night neorgazmus sa ti možno zadarí. Ale o to teraz nejde. Keď si single, tak sa podľa toho správaj. Čiže buď sa aj single domov vráť, alebo aj nie. Pochopila si aké to je výhodné?


Tvoja party Lujza








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára