utorok 10. februára 2015

Lujza motivuje alebo prečo je lepšie byť tá druhá a či ozaj

Rozhodla som sa, že nebudem sľubovať nič, o čom budem nabudúce písať, lebo to aj tak nesplním. Nieže by som nechcela, ale vždy ma napadne niečo lepšie, aktuálnejšie. Ono moralizovať vie každý, ja sa do toho púšťať nechcem, lebo nie som kópia svätého obrázku, ale vyvstal jeden problém. Teda on sa udial už aj možno pred dvomi rokmi, ale kto to má zblogovať keď nie ja.


Cez okno vidieť iluminátov


Už nadpis našepkáva, čo je vo veci. Áno. Jeden chlap, dve ženy. Frajerka a milenka. Deti v hre nie sú ani neboli, tak sa prosím ešte neprežehnávaj. Klasická antická dráma.
Iste niekde nejaký tím najlepšie britských vedcov a psychológov tvrdí, že muži nie sú monogamní a neboli na to nikdy predurčení ako dokazuje ich riedka DNA. Majú to šťastie, že im rovno genetika dovolila súložiť kade chodia. Dámy, my to síce v génoch nemáme, ale zato odpozorovali sme to od nich kvalitne. Ale o tom som nechcela. Ak už sa stane situácia, že sa ocitneš v trojuholníku (a nemysli zas na iluminátov, škodí ti už na mozog tá Beyoncé) tak si v peknej vagíne. Lebo zo začiatku je to super, ľúbiš, užívaš, nemyslíš, iba ak na to, aká je ona chudera a ty si aká super cool lebo ty s ním súložíš a JU podvádza.  Ale keď sa zmotáš a príde vytriezvenie, prídeš na to, že síce ťa má rád, ale neurobí nikdy nič, aby sa tej prvej vzdal. 


Ani z okna ani dnu


A tu nastáva problém, ktorý treba zásadne riešiť. Nie tým, že si zas budeš čítať 10 čarodejníckych trikov ako ho získať späť, variť nápoj lásky, btw to je vodka, alebo podobnú kravinu, lebo návod nepotrebuješ, nestane sa to. Nikdy tvoj nebol, ani nebude. Nerozoberajme, že on je hajzel, veď ty si s ním do toho išla. Ale áno, je. Majetnícky primitív. Neurážaj sa, som jedna z mála čo ti povie pravdu nech je akákoľvek. To by ti ten tvoj iste nepovedal. Kým ty čekuješ vkuse telefón, či sa ti neráčil ozvať, reveš do vankúša lebo sa o neho bojíš, či sa nezhúlil do bezvedomia, tak on si vypisuje so sliepkami na pokeci alebo súloží tú svoju. To je ale málo pravdepodobné, prečo by si začal s tebou keby toho má doma dosť. Tadááá teraz to prichádza. No lebo je možné, že ťa fakt miluje. HAHA. (Nie ta hiphopová crew, na tú zabudni, ani na ich párty nechoď, za 8 eur sa dá vidieť aj niečo zmysluplné v činohre SND.) Sa zobuď! Keď to nevie s tebou skončiť on, lebo však prečo by to robil, keď ťa má ako opicu na špagáte, urob to ty. Hneď. Kľudne aj cez smsku, nebudeme sa tváriť, že si zaslúži nejaký rozhovor, keď tie tvoje pokusy odmietal. Je milión druhov takýchto neverníkov, a ver, že tí, čo sa tvária najneškodnejšie, robia najväčšiu zlotu. Nechcem ti už moc nakladať, lebo v živote tú smsku nevytvoríš, ale pamätaj, že sa treba zbavovať vecí, ktoré nás ťahajú dole. No spomeň si, kedy si sa s ním mala tak skvelo bezstarostne a nemyslela si na to, že od teba ide domov k nej do postele. Nie si bezcitná sviňa, iba si sa nechala zlákať na donebavolajúcu hovadinu. Nerob zo seba tragéda, stane sa isto aj niečo horšie. A karma sa o to postará, ty si ruky nešpiň a nieže ťa napadne tej prvej niečo vykladať, písať alebo tak. Ona za to zrejme nemôže. A keď, tak o tom nevie, ale ty sa do toho naozaj nemontuj. Na každého raz príde. To je fakt, nie zbožné prianie. 

A ty zmizni z tej parapety 


A kým tú frašku skončíš, nemysli na to, ako vám bolo spolu dobre, ale ako ti bolo vždy potom zle, keď si vedela, že je s ňou, že na tvoje narodky nemohol  s tebou byť, že si sama tancovala na silvestra a pod vianočným stromom s vínom v ruke cez slzy lúštila od neho smsku ako mu chýbaš, pričom on ju písal pod inou jedličkou a oslavoval s tou svojou. A pomedzi to ti tisíckrát nedvihol telefón, lebo ona spala vedľa neho. Halóoo! Nie si hlúpa, tak c´mon. Choď von, stretni niekoho iného a bav sa, nepotrebuješ ho. Zaves sa na svojho teplého kamoša alebo svoje party gyals, prinajhoršom sa zapíš na power jogu, ale rob niečo, čo ti pomôže vytesniť. Kľudne aj one night neorgazmus, veď sa aspoň zasmeješ. 
Ešte je len ráno, ale ja už fičím, dve hodiny lustrujem ebay, aby som ti mohla zadeliť super post o mojich najnovších outfitových vychytávkach, čo by mi mohla aj nejedna nákupná sliepka závidieť. Tak čítaj aj nabudúce a hlavne nerev. Bude aj horšie. 

Lujza















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára